Azure

Microsoft Azure

De cloud betekent een manier om zonder grote investeringen gebruik te maken van de laatste mogelijkheden op gebied van applicaties en infrastructuur. Microsoft Azure biedt je een virtuele infrastructuur die je zelf kunt samenstellen en kunt vullen met websites, web applicaties, online backup, virtuele machines, databases, single sign on mogelijkheden etc. Ga direct aan de slag en neem contact met ons om de kansen voor jouw organisatie te grijpen.

Wees flexibel

Beschik op ieder moment over de capaciteit die je nodig hebt. Op elk moment kun je direct beschikken over meer capaciteit en meer diensten. Op elk moment kun je deze ook weer uitschakelen. Zo sluit de infrastructuur altijd direct aan op jouw bedrijf.

Bespaar kosten

Geen dure investeringen in snel verouderende hardware. Je zit bovendien niet vast aan contracten, maar betaalt alleen voor de capaciteit die je daadwerkelijk nodig hebt.

Volledig eigen beheer

Je hebt zelf volledige controle over de diensten die je afneemt, de configuraties en de kosten. Zo blijf je de controle houden over je eigen infrastructuur, zonder onnodige zorgen.

Wat zijn de voordelen?

  • Direct beschikking over nieuwe mogelijkheden om je bedrijf te laten groeien
  • Geen dure hardware-investeringen en onderhoudkosten meer nodig
  • Investeer in nieuwe diensten en mogelijkheden voor je medewerkers
  • Altijd de beschikking over de meest moderne, stabiele en schaalbare IT-infrastructuur ter wereld
  • Betaal alleen voor wat je gebruikt
  • Geen contacten, wel garanties

Ontdekken

De kracht van Azure is de controle die jij als gebruiker hebt over het systeem. Dit maakt het mogelijk een zeer gepersonaliseerde omgeving op te zetten voor jouw bedrijf. Om erachter te komen op welke manier jouw bedrijf het beste met Azure kan starten, zullen we samen in een ontdekkend gesprek je wensen en idee├źn doorspreken en uitleggen hoe Azure je op deze punten vooruit kan helpen.

Cloudvisie - Loop voor op je concurrenten

Op den duur kan Azure de manier van werken in jouw organisatie en in die van je concurrenten veranderen, in positieve zin. Ook jouw concurrenten zullen de kansen willen grijpen om meer te bereiken in minder tijd en met minder geld.