SharePoint

SharePoint

SharePoint is een uitermate krachtig platform om uw organisatie in de groeiende informatie- en applicatiebehoefte te ondersteunen. Met de juiste toepassing en ontwikkeling kan SharePoint voor uw organisatie een onmisbaar platform vormen waarmee u snel en effectief kunt inspringen op kansen die voor u liggen. SharePoint geeft u zelf de controle over uw informatiebeheer en stelt u in staat onafhankelijk en flexibel te werken.

Surf door uw organisatie

SharePoint maakt de informatie in uw bedrijf en de activiteiten van uw medewerkers inzichtelijk.

Bespaar tijd en geld

SharePoint versnelt het beheren en terugvinden van informatie, zodat er zo min mogelijk tijd en geld verloren gaat aan onnodige werkzaamheden. Wij helpen je met meet dan 10 jaar ervaring om deze functionaliteit zo effectief mogelijk te benutten.

Overal toegang tot je informatie

Vanaf nu raak je nooit meer iets kwijt. Vanaf iedere plek kun je bij je bestanden en herstel van oude versies is erg eenvoudig.


 

Wat is SharePoint?

Veelzijdig en betrouwbaar

SharePoint biedt jouw organisatie een basis waarmee je een informatieplatform kunt inrichten, een portaal kunt opzetten, online kunt samenwerken, documenten kunt opslaan en beheren (incl. versiebeheer), je informatie snel kunt terugvinden, een kennisbank kunt implementeren, externe databronnen en systemen kunt koppelen met je SharePoint omgeving en maatwerk applicaties binnen hetzelfde platform kunt laten ontwikkelen tegen een fractie van de gebruikelijke kosten.

SharePoint is beschikbaar als los product of als onderdeel van Office 365.