SharePoint als intranetportaal

SharePoint als intranetportaal

SharePoint maakt de informatie in uw bedrijf en de activiteiten van uw medewerkers inzichtelijk. Door SharePoint in te zetten als intranetportaal heb je een flexibele basis die je volledig in kunt richten naar de wensen van je organisatie.

Breng medewerkers en informatie bij elkaar

SharePoint maakt het mogelijk informatie en medewerkers bij elkaar te brengen. De manier waarop dat gebeurt hangt af van de voorkeur van je eigen organisatie. Belangrijker is dat je als organisatie vrij bent om een portaal in te richten dat past bij de eigen manier van werken.

Als centraal intranet biedt SharePoint mogelijkheden voor het opslaan en beheren van documenten, koppelen met externe applicaties, het zoeken en vinden van informatie en medewerkers en het ondersteunen van online samenwerken.

Succesvolle oplossing

De belangrijkste uitdaging om SharePoint succesvol te implementeren is het ontwerpen van een portaal dat de doelstellingen van je organisatie vertaalt in een werkende oplossing. Zo kom je tot een oplossing die het werk van je medewerkers vereenvoudigt en meegroeit met je organisatie.

Ons team van experts biedt met meer dan tien jaar SharePoint-ervaring een onmisbare meerwaarde bij het ontwerpen en implementeren van een succesvol intranetportaal.