SharePoint uitbreiden naar je eigen wensen

SharePoint uitbreiden naar je eigen wensen

SharePoint stelt je in staat snel een basisoplossing in te richten en aan te passen aan je eigen wensen. SharePoint is bovendien op vele fronten te versterken met maatwerk uitbreidingen. Als basisplatform voor de ontwikkeling van webapplicaties biedt SharePoint een groot aanbod aan out-of-the-box functionaliteit die de ontwikkeling van maatwerkapplicaties versnelt en je applicaties voorziet van geavanceerde functionaliteit.

Apps voor je medewerkers

Goede medewerkers hebben de kracht om met een kleine hulp grote stappen te kunnen maken. Kleine toepassingen die veel voorkomende of tijdrovende taken over kunnen nemen, leveren daarom een enorme verbetering op voor de medewerker en voor je organisatie. Met SharePoint als basis is het implementeren van zo

 

Verbindingen met externe applicaties

Om medewerkers een centraal toegangspunt voor het opvragen van informatie te bieden, kan SharePoint informatie uit andere applicaties beschikbaar maken binnen het portaal. Wij kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden en hoe je deze zo effectief mogelijk kunt inzetten.

Wij helpen je optimaal te presteren

Met ruim 10 jaar ervaring in het opleveren van succesvolle SharePoint-implementaties, kunnen we je bedrijf ondersteunen in het succesvol inzetten van SharePoint als informatieplatform. We helpen je bij het inrichten van een portaal dat je helpt je doelen te bereiken en we behoeden je voor valkuilen. Hiermee haalt je bedrijf het optimale rendement uit het SharePoint platform.