"Onze klanten waarderen ons om onze resultaatgerichte aanpak"


 slagman.com helpt jouw bedrijf de volgende resultaten te bereiken:

Samenwerken met Office 365 zoals past bij jouw bedrijf

Met enkele eenvoudige diensten biedt Office 365 bedrijven een schat aan mogelijkheden om op een snellere en betere manier samen te werken. Geen andere clouddienst biedt zoveel waar voor zijn geld als Office 365. Om de kracht van Office 365 daadwerkelijk te benutten, is een goede en op maat gesneden implementatie een randvoorwaarde. Dit is onze specialiteit.

De beste manier om je bedrijfsbestanden te delen

De voordelen van bestanden delen via internet zijn duidelijk: direct toegang vanaf iedere locatie, toegang via pc, tablet en mobiel en het gemak van samenwerken aan dezelfde bestanden. Maar hoe hou je je informatie veilig en binnen je bedrijf?

Profiteer van nieuwe kansen met de cloud

Profiteer van nieuwe vormen van inkomsten, nieuwe diensten en de nieuwste technologie, zonder grote investeringen. Met enkele betaalbare stappen maak je je organisatie flexibeler, zodat je sneller kan inspringen op nieuwe kansen en mogelijkheden.

Bespaar tijd met moderne dienstverlening via het web

Je wilt je klanten de beste dienstverlening bieden en je hiermee onderscheiden van je concurrenten. De kwaliteit van je online dienstverlening is hiervoor van doorslaggevend belang. Met moderne web applicaties, die toegankelijk zijn op iedere locatie en via mobiele apparaten, vergroot je je bereik en je resultaat.

Laat je medewerkers meer resultaat bereiken

De groeiende hoeveelheid informatie kan voor je organisatie een grote kracht vormen, maar ook een bedreiging. Je medewerkers verwachten dat ze altijd snel de beschikking hebben over de laatste informatie. Geef je medewerkers wat ze willen en help ze beter te presteren.

Kay Slagman, Directeur

"We willen niet alleen een oplossing leveren, maar we willen onze opdrachtgevers het gevoel van succes laten ervaren."

- Kay Slagman, algemeen directeur

Onze topspecialisten zijn niet alleen zeer vakkundig, maar ook erg prettig om zaken mee te doen

  • In ieder opzicht verwachten wij niets dan het beste van onze specialisten.
  • Onze topspecialisten begrijpen niet alleen wat jouw management wenst en eist, maar begrijpen ook de details van de technische ontwikkeling van de oplossingen.
  • De oplossingen die we voor jou kunnen ontwikkelen zijn daardoor realistisch, efficiënt en eventuele barrières zijn vaak al overbrugd voordat ze zichtbaar zijn.

Vertel het ons!

Wij horen graag wat jouw meest actuele uitdaging is. Naar welke oplossing is je bedrijf op zoek en wat is het resultaat dat jullie willen bereiken? Vertel het ons en helpen je graag dit resultaat sneller en effectiever te bereiken.