Beter online samenwerken op de manier die bij je past

Samenwerken met Office 365 zoals past bij jouw bedrijf

Met enkele eenvoudige diensten biedt Office 365 bedrijven een schat aan mogelijkheden om op een snellere en betere manier samen te werken. Geen andere clouddienst biedt zoveel waar voor zijn geld als Office 365. Om de kracht van Office 365 daadwerkelijk te benutten, is een goede en op maat gesneden implementatie een randvoorwaarde. Dit is onze specialiteit. Met onze hulp kan jouw organisatie om Office 365 volledig begrijpen en zo inrichten dat je medewerkers optimaal kunnen profiteren van de voordelen.

Informatie altijd en overal toegankelijk

Office 365 draait om beschikbaarheid, van je documenten, bedrijfsinformatie, e-mail en van je medewerkers. Je kunt met Office 365 naast de gebruikelijke e-mail, agenda en contacten ook je documenten en bedrijfsinformatie raadplegen vanaf je pc, tablet en mobiel. Je kunt met verschillende medewerkers tegelijk samenwerken aan documenten, inclusief versiebeheer en offline opslag. Een groot aantal omslachtige handelingen en werkwijzen gaan eindelijk definitief tot het verleden behoren!

Documenten terugvinden wordt een stuk gemakkelijker door de aanwezigheid van een krachtige zoekmachine, die niet alleen de documentnaam en -eigenschappen doorzoekt, maar ook de inhoud van je documenten. Zo vind je vele malen sneller de juiste informatie terug en is de kans op verlies van gegevens te verwaarlozen.

Office 365 laat je ook direct met medewerkers communiceren. Naast de gebruikelijk chat-, voice- en videofuncties, kun je applicaties en bureaubladen delen, online presentaties houden en online samenwerken op een gezamenlijk whiteboard. Een meeting op afstand voelde nog nooit zo dichtbij.

Succes op maat

De kracht van Office 365 ligt in het juiste gebruik van de mogelijkheden en het inrichten van de omgeving naar de wensen en mogelijkheden van jouw organisatie. De eerste implementatie is van grote invloed op het succes van je organisatie in het werken met Office 365. Wij begeleiden jou en je medewerkers in dit proces en wij kunnen Office 365 aanpassen aan jouw wensen.